Returpolitik

Fortrydelses-/returret Cykelfilialen yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret på varer (ikke gavekort). Modtagne varer skal returneres i væsentlig samme stand og mængde. Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen.

 Såfremt der har været montereret udstyr på den bestilte cykel vil der ved returnering opkræves et gebyr på afmontering af udstyr (499,-)

Det er muligt at returnere varer ved fortrydelse i vores butikker, såfremt du medbringer faktura fra Cykelfilialen Webshop.

Varer kan også returneres direkte til Cykelfilialen Webshop. Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for forsendelse til Cykelfilialen Webshop. Det, du har betalt for varen tilbagebetales til dig, når Cykelfilialen Webshop har modtaget dine varer retur. Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.

Varen skal sendes til:

Cykelfilialen

Gammel Kongevej 74 D

1850 Frederiksberg

Kontakt os på mt@cykelfilialen.com, så laver vi en fragtseddel til dig, her sparer du lidt på returneringen. (Kun GLS)

GLS leverer kun tilbehør, skal du sende en cykel anbefaler vi Danske Fragtmænd eller DSV.

6.1. Ved fortrudt køb, skal vi informeres inden for 14 dage efter købet, og herefter skal varene sendes retur inden for 14 dage.
6.2. Det er muligt, at returnere en vare, selvom den har været brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i vores fysiske butik.Hvis varen er brugt, skal der laves en vurdering af, hvor meget vi kan sælge den for til en anden kunde, og hvis der er tale om en værdiforringing, gives dette ikke retur.

Scroll til toppen
Din kurv
Din kurv er tom

Looks like you haven't made a choice yet.